BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Aug 17, 2012

RAMADHAN comes to an ends.

assalamualaikum...
hari ni hari kedua terakhir Ramadhan bermakna hari last kite solat terawih. kejap je kan masa berlalu. pejam celik pejam celik, lusa dah raya. as Ramadhan coming to its end, marilah kita sama2 memohon agar our deeds and ibadah yg kite perform sepanjang Ramadhan ni diterima oleh Allah swt hendaknya. AMIN.

i never had an experience balik kg yg jauh2. camne lak agaknye perasaan tu yek? bestnye kalo ada kampung. ape2pon, di kesempatan ni, i nak wish Selamat Hari Raya maaf zahir n batin buat semua kenalan. kiranya ade salah dan silap, i dgn ini menyusun 10 jari memohon ampun maaf. actually, i still working even on Hari Raya pon. but luckily i keje ptg. so pagi raya nnti boleh lah balik umah wan(nenek usmi) kat gombak. naseb kampung dekat jek. hehhe..Bagi kawan2 yg pulang beraya di kampung, bawak kete tu berhati2 ye. jangan laju2 sangat. Kalau mengantuk tu, stop la kat mane2 R&R. take an enough rest. biarlah lambat asalkn selamat sampai ke destinasi yg di tuju. Excited tu mmg lah kan tp nyawa pon penting jugak :)




SELAMAT HARI RAYA




0 - 0




JUMPA LAGI







0 comments: