BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Aug 12, 2012

kenapa orang perempuan suka menangis

kenapa wanita mudah menangis?
kenape? kenape?
jawapannya :  entahlah.
kalau di ikut kepada life experience i sbg wanita,gadis dan anak perempuan maybe sebab hati ni mudah tersentuh.
air mata akan mengalir bile sedih samada ada perkara baik mahupun sebaliknye, bile hati disakiti, bila rindu yang terlalu dalam pada seseorang,
kadang2 bile marah sangat pon boleh membawa kepada keadaan ni.
hati wanita bagaikan tisu...lembut...terlalu lembut.

last i nangis ialah semalam...malam semalam.
tgh drive kereta boleh nangis dengan tiba2...sampai rumah nak tido pun nangis..tatau nk share story camne and kenape. banyak sebab.
kadang2 bile stress yang terlampau pon boleh buat i nangis.
bagi i, menangis itu adalah satu luahan hati..bile dah nangis, redalah sikit perasaan tu. Air mata tak boleh nak di tahan. kalau dia nak mengalir, mengalirlah ia.



"orang kata menangis tu tanda manja, tapi bagi aku menangis itu tanda kita punya jiwa.
orang kata menangis hanya perlu, tapi bagi aku airmata hanya akan keluar bila dia mahu
orang kata menangis tu tunjuk kelemahan, tapi bagi aku kita perlu nangis untuk turunkan keegoan"

0 comments: