BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Aug 30, 2012

admit it!

hello Thursday...
well lame kan i x update belog ini.
hari ni nak test power type without "backspace". wish me luck. my typing is so  jahanam k/,
ok..kat situ dah nmpk salahnye kat ne kan....so kene type  slow slow slow slow gile...
igt igant ingat (lagi skali) bile dah ade blogger for android boleh la update kan tapi hampeh. bahaha
well...happy odd fay to me(ape tuh?) ok actually it is "OFF DAY"
HUHH...MEREPEK LA...MUST USE "BACKSPACE'.

yeah im home. konon nak gerak awal pagi tp sbb jam loceng saye tak berbunyi (salah time) so i bangun lewat. sorry mommy. 

-tido 30 minit
-g HKL, awey (my brother) discharged ari ni
*apendic pecah n kene kuman plak. jalan slow2 n membongkok sbb taleh terhentak kecian*
-g farmasi cari ubat awey....n me nyebuk gak nak cari ubat nyawa (zyrtec and alcon tears)
-g koperasi 1Malaysia. (tk byk choice sbb kedai kecik jek)
-solat zuhur
-tgk tv (opera van java) darah indon masih mengalir dalam badan. 
-buat cucur udang + cendawan
-sambung tgk tv 
-asar
-sambung tgk tv
-tolong mak buat kek batik
-online tgk tv online tgk tv







0 comments: