BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jun 23, 2012

kisah Norma & Talib

sebelum balik keje nih..i nak share cerite ngn korg..
ke korg dah taw cite ni?
pasal pasangan Norma & Talib.
cerite pasal wife Talib ni, Norma yg hidap Brain Tumor (if im not mistaken)
setahun lepas kawen die pregnant n time tu die kene.
lepas bersalin die operate ...
kalo nak cerite panjang sgt...
kalo korg nak follow cerite die bace kat sini "moon punye blog" or "amy"
sedih sgt tgk bby die...kesian he need loves from mother.
semoga bby ni and ayah die tabah menerima dugaan ini.


ni nak share photos: (amek blog org)







nak tgk lagi gambar2?
pegi tgk kat blog dorg tu ye.
ape2 pon i nak ucap takziah pada family Arwah Norma.
baru tahu yg die dah tade :(
moga roh nya ditempatkan bersama2 org yg beriman.
al-fatihan.



1 comments:

Shazwan Azizan - wanblur said...

hari tue dapat sekali jer peluang dapat jenguk arwan kak norma. time dier buat assessment brain dekat ppukm.time tue, tumor tue kecik. lepas tue yg besar balik