BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Mar 3, 2012

the day so call SATURDAY

Assalammualikum....
hello Saturday..hello everyone.
arini last day keje for this week.
nak tunggu balik keje ni leh berjanggut taw.
kenape lah harus keje di hujung minggu?? why oh whyyyyy??

after work jap lagi me and geng nak g cuti ke Melaka...
yehhuuuuu..
lame sudah x jejakkan kaki ke Negeri panglima Hang Tuah ni.
last time pegi sini past 7 years ago.
tu pon follow Arwah Abah jumpa ngn kawan2 die.
cepat la masa berlalu...cepat laaaa...





hmm...
actually nak share ngn korang cite2 lucu yg i layan kat lawak-jenaka
salah satu nye yang ni di bawah nih...
oklah..


sekian  :)

Mencari Kotak Hitam


Tiga orang perempuan dalam perjalanan menggunakan kapal terbang. Setengah jam setelah diudara, pilot mengumumkan adanya gangguan dan para penumpang diminta bersiap sedia kerana pesawat akan mendarat cemas.



Perempuan pertama segera memakai semua perhiasannya, mulai dari rantai, gelang dan cincin. Dengan pandangan tak mengerti kedua perempuan yang lainnya bertanya apa maksud dari tindakannya tersebut. "Dengan memakai semua perhiasan ini semua orang akan tahu aku seorang wanita kaya. Jadi mereka akan menolongku lebih dulu," jawabnya. Perempuan kedua segera membuka blaus dan branya.



Ketika yang lain bertanya, ia menjawab, "Ketika penyelamat datang, mereka akan melihat betapa seksinya dadaku dan aku akan ditolong lebih dulu." Perempuan ketiga yang kebetulan berkulit sangat hitam melepaskan celana luar dan dalamnya. Kemudian ia berkata, "Biasanya mereka akan mencari kotak hitam lebih dulu."

1 comments:

medang said...

best la leh jalan2