BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Aug 9, 2011

ikrar :)

oklah...memandangkan saye ni dah byk sgt cakap bende2 kurang elok di bulan2 puase ni, so saye nk tutup mulut and tanak jadi keling lagi..saye nk jalani ibadah dgn hati yg tulus bersih lagi suci...tape lah...kite ampun kan je org2 sekeliling kite..n dengan ni i menyusun 10 jari i yg comel2 ni kat uolss if ade terkasar..terkeji dan segale jenis ter yg boleh uollss semua rase tak senang. ohh jgn plak pk i post entry ni sbb nak putar belitkan keadaan..homaigodddd..tak terlintas pon..tapi kalo uolss dah pk camtu, nk wat camne kan...who care??! me? no no no...i dun even care at all.. rambut same hitam tp hati lain2 :)


sebelum beradu, i nak nyanyi sebuah lagu tuk uolss semua...


**para penonton....bapak2 ibu2 semuanya...minta maaf jika usmi buat salah, terguris hati...terkecik hati..maafkanlah...lalalalaaaa....




0 comments: