BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Aug 25, 2011

wonderful iftar with love

hey guys..
lame i tk berblog...
bukan ape..malassssss.....
so arini i rajennn..ngegeee..


entry terbaru gambar pon baru..
nothing interesting but i had so much fun and so luff it :)






SUBJECT : IFTAR 2011 with my lovely colicss and bf :)
VENUE : BORA OMBAK
DATE : 24rd of AUGUST 2011






  ♥ eddie si org demam. thnx sbb gagahkan diri utk hadir :)

 netty  ♥
 pertama kali menayangkan  ♥kekaseh 


 imran  ♥ si Tun Mahadir *konon*


  Yanie 



  ♥ firdaus si abang turbo..ngegeee ;p



im so love 'em fuken much 
 ♥ ♥ ♥







selamat ari raya uolls  ♥ ♥

Aug 9, 2011

ikrar :)

oklah...memandangkan saye ni dah byk sgt cakap bende2 kurang elok di bulan2 puase ni, so saye nk tutup mulut and tanak jadi keling lagi..saye nk jalani ibadah dgn hati yg tulus bersih lagi suci...tape lah...kite ampun kan je org2 sekeliling kite..n dengan ni i menyusun 10 jari i yg comel2 ni kat uolss if ade terkasar..terkeji dan segale jenis ter yg boleh uollss semua rase tak senang. ohh jgn plak pk i post entry ni sbb nak putar belitkan keadaan..homaigodddd..tak terlintas pon..tapi kalo uolss dah pk camtu, nk wat camne kan...who care??! me? no no no...i dun even care at all.. rambut same hitam tp hati lain2 :)


sebelum beradu, i nak nyanyi sebuah lagu tuk uolss semua...


**para penonton....bapak2 ibu2 semuanya...minta maaf jika usmi buat salah, terguris hati...terkecik hati..maafkanlah...lalalalaaaa....




keling ke..paria ke..ape ke....who cares..!!

asal tanak plak? adoyai ko ni..bile org ttp cite ko bukak balik..pastu bile org nak settel ko lari plak..bile mase lak aku nk kaitkan org lain..ko ni mmg suke besar2kn cerite kan??sape keling skng nih..ko ke aku??well hello...tade bende nak create2 cerite pasal ko n what the hell u think u are??come on..konon amek psychology..ko sendri sycho..sorry to say..
ohh..ko nak settel care baek??fuck off!!!bende dah settle sebenarnye, dah lame pon..ko yg ngungkit balik. SEMAK kepale org jek..siap nak ngungkit pasal perap ayam la bagai..
so not IKHLAS..berkire..!!
and aku sikit pon tak takot kalo ko nak mengamuk ke..nak marah ke??? tak gerun langsung...
i don't meant to be rude..but..sometime ape salahnye kan...be rude to annoying people macam ko..

Aug 6, 2011

anak2 saya :)

Ni plak kesah anak2 i...hehe..anak buah ok..anak sendri blum lagi..
mereka ber2 ni,asal masuk bilik i je berebut nak main lappy i..
yg lelaki nak tgk youtube and yg perempuan plak nak main gama make-up
haiyoo...berebut2 smp bergado n nanges..
so i cakap..."before buke pose bagi Adam main dulu...then Dina pulak k.."
them said : OK :)
bagus, mendengar kata (walau tidak selalu)






**view di belakang tu tolong abaikan k..ngegee ;p

first day buke ngn family :)

hello blogger...
im on leave today so spending time with my love family...
hari ni all my sibling akan berbuke kt rumah...
so macam2 menu yg mommy n kak long decide nak masak..
me??tolong potong2..basuh2..hidang2..kemas2..boleh la... ;p
bab masak2 tu i serahkan pada yg pakar...
taleh nak cite banyak..sbb terOVER kenyang..ngegee..
so...as usual saksikan lah pictors dibawah ini ye :)









ade byk lagi gmbr yg tak di upload...later la k...ngegee...






<3

Aug 5, 2011

saya dah malas

Up to you to describe...sengaja or not..melawak or not...i dun fuken care anymore...
when i said the SUBJECT WAS CLOSED that meant i dun wanna talk dun wanna think that STUPIDITY thing..so damn fuken RIDICULOUS. 

i love you



comel tak i lukis?
tangan seni kan kan kan???


special for you en.kekaseh