BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jun 5, 2011

♥g e n t i n g ~ o u t i n g ♥ (part 1)


assalamualaikum uolls...
pe habaq?ngegee
so mood utk berblog sudah kembali..
entry terbaru adalah mengenai outing i with IBM34 for the last time :(
so lepas ni dah kene berpecah..so bad :/

supposed outing ni kami jalankan pada 28th May rituh but postpone to 1st June 2011
ini kerana disebabkan oleh beberape perkare yg tk dpt dielakkan.
but at last...kami jejakkan kaki jua ke GENTING HIGHLAND 


so, one day before kami dah bermeeting beramai2 yg akan berkumpul di Terminal Putra (LRT) tepat jam 8am.
dlm hati "ishh boleh ke i bgn pagi" 
itu satu perkara yg amat sukar dilakukan.
sbb ape nak taw, sbb 27hb tuh kami ke kul 1230pm hingga 10pm.
10pm tuh belum tntu dah sampai umah.
 at least i akan smp umah around 1030-1045pm.
and belum tentu jugak smp2 rumah i terus tido...nk online lagi..nk mandi lagi (konon) nak sembang2 ngn mak lagi..nak maen ngn irfan lagi..haishhh...so can u guys imagined that?!!! so last skali i tido pkl 230am jugak...

bgn2 terus tgk jam ..ALAMAKKK...DAH PUKUL 700AM. habess habess...
kelam kabut i masuk bilik mandi....
OMG..barang tk pack lagi...
*baju spare (in case basah ke) *make up * ubat bla bla bla...
arghhh stresssss...
mak pulak suh g bli bekpes...OK2...5minutes.
so settle semua aroung 730am..fuhhh...**terror tk??**
then i make a wake up called utk imran..ohh mamat ni mmg susah bgn pagi..
call punye call punye cal..tak angkat2..msg tak reply2...
sudah!!!!...akhirnye 745am die dah bgn....so i trus la g Terminal tuh.
sampai2 je dengan teruja si imran dah sampai dulu...**umah dekat boleh la**


so ade lagi 7 org tk sampai2..
i called yanie, die ckp die still tgh tgg si Afiq utk fetch die..
yg lain (eddie, netty , banu & daus ) dah gerak dulu...so deme tuh otw la
demm..tgl afiq, yanie & zira. hopefully deme leh smp b4 9am. 
almost 8am deme pon smp kecuali yg si afiq tu semua la..
so kene tunggu lagi...
tunggu punye tunggu punye tunggu....
akhirnye 930am...and dorg ckp dorg dah smp Terminal..so imran terus g bli tiket bus.
RM47 per person (include skyway & theme park)
driver bus and kakak yg tgg bus tuh dah jerit2 suh cepat.
kakak tu ckp "on time je bus jalan..tade nak tunggu2"
come on...bape saat sgt je nk tunggu...takan taleh nk bertolak ansur...
u guys nak taw ape dah jadi??
Afiq Yani Azira kene tinggal beberape saat lepas bus bergerak..
SIOT KAN..!!! 
kami yg duk blakang ni dah jerit tp si driver tu wat dunno jek... 
mmg sakit ati time tuh ok!!!


arghh malas nk igt la..
i skip cite tuh and trus ke next scene.
smp skyway rupe2 si Afiq semua dah smp sane dulu.
deme g naek "kete sapu" and kene SAPU sampai RM50.oo
wat theerrr....

watever..but at least bersyukur gak tayah nk tgg lame2..
so finally jam 11am kami pun jejakkan kaki ke Goh Tong punye tempat.



yeahh,,naek gondola...
dah lame tk naek bende nih..dpt tgkp2 gambar lagi :)

sile la lihat dibawah 
de byk lagi gambar2 taw :)



  AZIRA.
die cakap ni first time die g genting sepanjang 24thn hidup kt Msia nih


  BANU


 haa..ni la die PUNCA segala kelewatan.
AFIQ..

YANIE


  Firdaus


 Eddie


 Imran


Netty










so yg ni korang kenal tk??
ala yang bawah nih..

cer tengok











 ♥                 

  ♥ watever  










...............akan bersambung dibahagia 2 (part2)..............



0 comments: