BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Apr 5, 2011

so u think...!!!!

hello guys..
kali entry i adalah reply dr entry yg telah di post by some one...by the name....RAHSIA.
ingatkan bende dah settel tapi tatau la plak die leh cerite kat blog die..
hmm..tu pon i dapat taw bile one of my friend bagitau...
tayah la i nk cerite mengenai ape just nk settelkan je.
actually we dun have to make the things become worse to worst. 
come on...we are so grown up girl so just be like a grown up girl..






YES..kami tk kenal kamu...same goes to you..u not knowing us WELL....
and hellooooo...we never meant for all words thats came out from our mouthssss to hurt ur feeling....semua tuh JOKES...taw ape itu joke???LAWAK....taw tak LAWAK...taw kan...!!!
oklah if that LAWAK is too much for you...on behalf of KEPOCHIAN im very very very apologize about that...! ok??
enuff is enuff... 






and dunt worry, "kami takkan susahkan lagi " org " utk anta dan amek kami g keje even we are on the same shift..." i can promise that..dun worry k...!

opss..one more thing, referring to word "BINI" tuh...we seriously didnt know about that..we tot u guys are married..hmmm...miscommunication.
and once again, we really sorry about that.





oh btw, thnx for the name..at least we have a group name and it's sound so lovely....






so, take a gud care and Assalammualaikum....


peace no war!!!




:D



3 comments:

missNick said...

owh it's ok....sy bukan nak marah sgt pun but agak tertanya2 nape harus selalu diulang dan mengaitkan nama sy dlm sesuatu yg secara jelasnya mmg takde kaitan...

LAWAK???? ye boleh wt lawak tp tengok keadaan jugak...itu dh memalukan sy...kenyataan2 itu sering diulang secara terbuka n byk mata yg melihat...so apa first impression mereka yg tidak mengenali sy? negatif kan? kalau nak cakap bab2 melawak ni sy lagi kasar tp still mampu fikir perasaan org...klu nk bahan org tu so just org tu je la yg kena..

come on...we are so grown up girl so just be like a grown up girl - so bertindak la secara matang ok...

pasal alasan ingatkan kitaorg dh kawin tu....emmmm pelik tak kan tak tau kot hari2 korang pegi keje sama2, kt FB pun status in a relationship kan...u penah msg dia tanya kt umah ada bilik kosong tak utk ur bf...tak kan org dh kawin dok umah bujang kot :) and 1 more thing kalau btul dia dh kawin nape kawan u sorg lg tu selalu msg wan pagi2 sruh g ambik kt vista nk tumpang g balik keje sama2...elok ke mcm tu? sbb tak kawin lg la so sy tak kisah la...klu dh kawin tu mmg kisah...

sorry kalau ada terkasar bahasa ke apa...bukan nk ungkit tp just nk betulkan keadaan...KL ni kecik je so tak nak la lepas ni kot2 berjumpa ke terserempak ke masing2 tak selesa...sy jenis tak suka simpan2 apa yg tak puas hati ni sebab tu apa2 hal terus tanya je...kita sama2 pmpuan so harap boleh faham nape sy bertindak mcm tu ok...selamat berpuasa...peace ^_^






YES..kami tk kenal kamu...same goes to you..u not knowing us WELL....
and hellooooo...we never meant for all words thats came out from our mouthssss to hurt ur f

Usmi Syahida said...

i was closed the subject n now u made me totally think that u're so annoying...
we said "SORRY" izzit not gud euff?? so u wanna us meet u FACE TO FACE and apology then u will be satisfy??

missNick said...

eh sy tak maksudkan mcm tu pun....enough is enough la....dh maaf2 kan so cukup la....sy tulis mcm tu just nak betulkan salah faham tu je....nk jernihkan balik keadaan yg salah faham tu....tak sangka plak u emo2 sampai nk shout org mcm ni....emmmm takpe la klu sy dh datang dgn cara baik tp dilayan mcm ni...tak leh nk buat apa la kn...kesimpulannya mmg semua benda ni disengajakan...bukan melawak but 'melawak'...i dh sedar dr awal lg tp diam je ingtkan ok...so pathetic...bulan puasa ni jom bersihkan hati tak baik benci2 org...ok dh settle...