BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Apr 9, 2011

itu saya???

hey korang...
entry kali ni just nak korang tgk gambar dibawah nih...



ok..gambar ni di ambil di BEIJING....tetapi gadis didalam gambar itu BUKAN
 si USMI SYAHIDA RUSFAN a.k.a SHINTA...korang rase same tak muke die ngn muke i??
for the first time i tgk nampak cam.....hmmm...SAMELAH...so, i called my adik and tanye die..
"dik, ok tak gambar nih??"  then adik i pon tanye i
 "weh bile ko g Beijing nih??"
ok..bile dah dengar jawapan die, so i consider...
YES, WE ARE!.

then, just now i tunjuk this picture kat my niece, Dina and Dina pon cakap bende yg same jugak...and i called my mom then my mom pon cakap bende yg same jugak...
"eh...ni kan syahida..bile kamu pegi sini??"
ok..now we are
TOTALLY LOOKED LIKE THE SAME...!!!

hmm..i ade dengar cite yg kat dunia ni kite ade 7 orang lagi yg wajah die same je ngn kite..
so i dah jumpe sorang and i nak jumpe yg selebihnye pulak lepas nih...
adekah orang Malaysia jugak kah??atau...???tak kesah la..janji dapat jumpe and kenal2 ngn dorang...


**ohh..lupe lak nak kenalkan...si gadis di atas yang i tahu nama dia ERIN...nice name :D





ok..itu sahaja untuk entry kali ni...
see ya


:D




2 comments:

akuwanblur90 said...

kembar ker cik shinta??

Usmi Syahida said...

hmm..sama tp tak serupa :D