BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Feb 28, 2011

rindu yg terlalu...

hye olls...
i taleh tido lagi nih..bonda dah nyenyak dibuai mimpi...
sshhh..jgn bising2 nnti bonda bangun, then die akan marah i then die akan cakap...
"esok kamu bangun lambat baru tahu. kamu keje pagi....dr tgk facebook tuh baik mengaji ke solat tahjud ke kalo betoi taleh nak tido..."
itulah script bonda pada tiap2 malam :D





ok, 
i just nk luahkan perasaan rindu i yg terlalu lalu lalu mendalam ni kt uolls semua...
i rindu dgt kat arwah Abah n Nenda
:(
abah dah 2 tahun pergi tinggalkan i, and nenda pulak almost a year...
aishh rase mcm baru je smlm peluk mereka berdua :(
agak2 uolls dorang tahu tak yg i rindu dekat dorang sgt2???

since abah tinggalkan i utk selamanye2 i boleh kire bape kali i blk rumah kt Kuala Kangsar tuh...
taleh la nk stay lame2..terkenang semua nostalgia bersama abah n nenek...
especially kalau tgk kebun seberang jalan tuh...!!!






dah lama abah n nenda tak dtg jumpe i dlm mimpi....
dorang tak rindu kat i ke??
harap2 malam ni dorang datang jenguk i...

k la...nk tido dah...nk jumpe abah n nenda :D

gud nite uollss...haf a sweet dreamsssss...




Abah saya yang terhandsome & tersayang dunia & akhirat

Nenda saya yg tersayang and tercantek dunia & akhirat



i luf both of you so muchhhhhh 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

0 comments: