BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Feb 28, 2011

hari yg BUSY...

well well well...
i jz went back from keje.
super exhausted...
arini i msk keje kul 6.30am...
and super duper sleepy like hell...
and arini i kene sound dgn SAME TL yg sound i sbb tak pakai kasut...kali ni die sound i sbb i TIDO.
excuse me...RTFM lalu blakang i pon die tak cakap ape, and you baru je jadi TL dah blagak..
watever!!!!!!!


forget it..bukan tu yg i nak story utk entry kali nih tapi pasal keje i arini yg cam &&^%$@#)!!!!




perhhhh dalam sejarah i keje CSR ni tak penah i amek PRB utk wat report...
arini kalo uolls nk taw ari yg super duper bz...
call arini sgt high...start from 8.45am untill 4pm call in non-stop
habes satu called satu called lagi masuk...
and the best part, i jawab call sampai tercabut2 tudung i ok...
nak ke toilet nk makan sume tak sempat...
mase break dihabeskan dgn menyiapkan report2....
and time2 nk wat report la PC tu nak hang kan....arrgghhhhh kusut kusut kusut.....



harap2 esok ari yg ok..
jgn lah jadi cam tadi..
semua agents macam nk lempor je PC tu kuor tingkap....!!!


k la..see uollss in next entry..

do take a gud care bebehh..



da
da
da
da



:)

0 comments: