BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Dec 20, 2010

M.A.T.A

oh mata..

mata itu penting..

sangat penting



kalo cantek mane pon mata kite,
tapi kite tak pandai jaga...
amatlah RUGI BESAR...
macam gadis di bawah nih.
.
.
.
.
.


gadis diatas ni sebenarnye mengalami masalah kesilauan yg melampau dan kerabunan yg boleh tahan.
doctor dah menasihati beliau bahawa beliau tidak boleh memakai contact lens atau make-up tebal2 kerana masalah mata yg serius.
iaitu masalah luka pada anak mata.
kesian kesian kesian...

tetapi.....
ade ke si gadis tu kesah???
nak tengok????
nah tengok
.
.
.
.
.

 konon nak nmpk cam anak mat salleh la.
mata nak kaler gray jek..
tak sedar diri tu kaler gelap...ngegeee
gatey beno nak pakey lens.
pakey le...


make-up pon nak tebal2 kt mate tuh.
mane tk rosak!!
usmi usmi...
ish ishh





ni yg sepatutnye
tapi masalah sekarang
kaca mata ini sudah hilang.
tidak tahu dimanakah!!?
so nak kene buat lain.
aduhai
:(







t a t a

2 comments:

fariza fauzi said...

hey nak mata cantik minum la pati berry inner shine ! hehehe

fariza fauzi said...

hey nak mata cantik minum la pati berry inner shine ! hehehe