BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Oct 11, 2010

lagi 3 jam nak msk keje....

aishhh...
lagi beberape jam je nak msk keje pagi...
tapi mata ni masih tak lelap2...
kenapa lah????
tak paham sungguh ngn mata kero sebelah nih...
dah la cacat sblah, rabun lak tuh..tp msih suke nysahkan tuannye...
aishhhh naseb la badan...
alkesah....lepas mata taleh nak lelap
air wat coffee..
wowww makin segar bugar mata ni...
so, awal pagi ini masa dihabiskan dengan menonton CSI (miami, NY and LV)
di ikuti cerita Bella, Chef Jo...
dan kesah2 seterusnyeee.....

ohh sebut pasal cerite Chef Jo...
hari ni i smpt amek resipi Asam Pedas Kepala Ikan...
harap2 percubaan pertama nak buat menu ni menjadilah...
hehehee..
boleh ke nih???
Insyaallah :)






ok, skng sudha jam 5.34am
kejap lagi dah subuh, 
nak mandi dulu ke atau siap2 bahan nak wat omelet cheese?
better mandi, sembahyang pastu baru msk kan??
hmmm cun la tuh..!
wakwakwakakkkkk...






sebelum menutup laptop ni
diharap mata ni akan segar bugar sehingga ptg..
jgn di buat time technical jap g die nak lelap sudahhh..
memang ku tampar2 bulu mata ni...hahahhaha
;p





oklah...
sekian sahaja...



ta ta


:)

0 comments: