BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Oct 11, 2010

hari yg streesssss..... (part berape pon tatau)

arghhhhh
nak jerit kuat-kuat...




arggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!



Nak taw nape i stress??

ade 2 sebab


yang 





1st  : hari ni training dah msk technical.
honestly, only 20% yg i paham drpd byk2 technical yg en.Sab tunjukan arini.
otak sepperti tumpul dan tidak pernah diasah berjuta2 tahun..and yg paling syok..
dak2 training lain jugak cam blur blur jek arini...yg pakar2 menanye soklan b4 this tetibe arini senyap!
senyap seribu juta bahasa..palng best, ade smp yg tertido...
walaweeeee.....
maybe sbb first day technical and tetibe macam2 lak en.Sab tunjuk arini. tgg la 2 3 hari lagi..
insyaAllah kami akan asah otak kami yg tumpul nih.
;p






ok done part 1...




now

kenape i stress?




the 2nd reason :
arini ade beberape training dr celcom join class technical and nampak doang mcm PRO gile.
tp mmg pon..ade yg dah lepas basic and advance level.
tapi bukan tu yg menjadikan puncanye...
tapi yang ni...
.
.
.
.
.

ade mamat ni, dah la msk lambat, org lagi 5 min nak lunch break die baru nak msk pastu leh plak amek2 kusi trus duk sblh i. konon arini bile i smp awal ke pejabat and dpt duk dpn skali dgn hrpan tamo share2 comp ngn org lain, tpi si mamat ni leh plak wat muke toye jek..
ok lagi yg tuh...
yg buat i lgi stress...bile die sibuk2 interview i.
hello, we're in technical training and u're supposed to share about that with us
bukan hal peribadi..dah la duk kt tmpt i, pastu wat pc tuh cam hak sendri..
i dgn selambe trus bg pc kat die and i share ngn zila.
mmg jenis muke tak malu, die trus pakai pc and trus main CS.
pastu duk bising sebelah i...main botol mineral la..nyanyi2 la...
adoiii stress stress...
i dh la nak focus ngn technical tu, die lagi mau kasi tention...
agak2 mcm perasaan i wat muke n tak layan die, die beralih duduk sblh Meyam.
mcm i kene, Meyam turut stress juge..
igtkan i ngn Meyam je stress, rupe2nye satu class training perasan and obviously muke menunjukkan mmg tahap menyampah kat die. hehehe perasan gak korang ek.. ;p
esok i nak tukar tmpt, nak duk sblah zana and Meyam kate nak tukar jgkm cume tatau ngn sape...
naseb seminggu je si mamat ni kat sini...kalo for the whole training leh gile i..



oklah itu sahaja laporan stress i utk arini.




ta ta




:S

1 comments:

Anonymous said...

sabar itu separuh dr imann