BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Sep 15, 2010

photo RAYA 2010 sudah ready :)

hello hello hello...
and selamat hari raya ke-6 utk semua.


dengan hati yg gumbira lalalalaaa i nak upload gambar raya utk thn ni.



saksikanlah
taraaaaa....
the very best photo ever.
was captured in front of nenda's hze.
No.326, Jalan 5, Taman Greenwood, Gombak 

:)


perkenalkan...
dari kiri (kiri korang yg adap pc taw) :-
abg ajam, abg kay & rayyan, bang mei, adik, iwan(bongkok) kiki, zarif, naqib, awey(kopiah putih), mak unggai, maktam & her husband, pak unggai, kudir, abg harith & irfan dan kak nini.
duk atas kusi :-
bonda, nenda & mak tok
nyangkung kat depan :-
caer, kak kema & adam, kak long & dina, shahnaz, me & kak ainul

tiada didalam gambar: makteh, pakteh, fahmi, soraya, nizam & akim.
(time ni dorang g raye umah opah kat depan)
juga
mak ngah, pak ngah, nana & mat yin
(they already at Bentong)

 me love 
muaahhh

the girls and the women
(kecuali irfan & rayyan)

the boys & the men



next........


this one plak we all di Bentong, Pahang.
kg mak and juga merupakan rumah pusaka moyang i.
byk history kat umah ni.
kalo korang peminat setia seekers
leh la wat kat umah ni..
acah jek..!! hehehe ;p

 saying goodbye to Bentong and off to Bilut.(umah wan we)

aksi 2 gadis gedik bergambar di umah wan we di Bilut, Pahang.
jangan ngorat bcos both were taken.
:)




then,
we cont our raya celebration dengan bersiar2 di Bukit Tinggi, Pahang.

perempuan gedik berposing
tapi tak gedik sgt kan
;p

akhirnya i berani jgk membelai si arnab ini
lihat...betapa comelnya i..eheee silap
arnab itu comel
tapi i pon comel gak kan :)

ohh budak ini adalah
RAYYAN SI PEMBULI ARNAB
habis semua rabbits kat sini lari nampak si kecik ni
tak takot langsung
die leh tarik2 telinge rabbits tu
pukul bontuts, cucuk mata, paling best die tampar muka rabbit tuh
aduhh kesian taw rabbits tu Rayyan oii...
sabo je la..
tak padan ngn kecik..

 ni pulak aksi si Rayyan menunggang Keldai.
action nak bergambar je sebenarnye
tp bile die dah duk atas tu
dia act like sedang menunggang kuda.
tergelak2 org sekeliling..bahahaha :D

 ini pon i berani sentuh taw.
byk kemajuan si Usmi skng nih.
hehehe

 finally Adam dapat gak naik keldai tuh
senyum jek muka dia start dari dia nak naik sampailah dia turun keldai tu.
lepas tu ckp kat i
"udhe, adam suka naik kuda"
adam tu bukan kuda..tapi keldai.hehe


seronok dapat bersama family tersayang dihari raya
w/pun tak beraya di kg tapi kami ttp happy
:)



sekian sahaja gambar riang raya 2010 dari i
moga terhibur

daaaa

:)




1 comments:

koshmar said...

I like it. Thanks.