BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jul 12, 2010

miss you mr.bloggie :)

aishhh..feel like a year sudah tidak memblogkan diri disini...
i just feel better...but still weak.
a million thnx to mommy, family and friends...not to forget my en.kekaseh for support.

oh..kat opis tadi, this one staff cakap
" syida kene lawan...jgn manjakan sgt badan tuh..makan nasi..tu tenaga. kalo die nak muntah ke ter***** ke tape..that's mean die tgh nak proses balik. so, igt jgn MANJAKAN diri tuh "
thnx kak...i'll always remember that.

smlm dah boleh malam nasi sikit...sgt sikit but i did it well..
thnx mak sbb sabar ngn anakanda mu ini...
and today, mak masak sup ayam dgn harapan i makan lebih byk NASI.
yup..and again i did it very very well...
rase macam dah 5 thn tak makan nasi pulak..hehehe ;p

sakit dah kurang cume berry2 tuh still ade la..
and kaki i still weak...nak jalan lame2 cam sblm2 ni mmg tak dapat la...
jalan sikit dah rase cam nak patah tulang demulang nih...ngeeee
but..USMI CAN DO IT....SHE'S A STRONG GURL....yeahhh :)



i tamo dah beli makanan kat tepi2 jalan. (BURGER especially) 
sedap tapi menyakitkan....
hanya kerana itu i sakit almost a week.
maybe ni ujian Tuhan.
maybe i dah lupekan DIA yg esa...terlalu alpha ngn dunia yg hanya smntara ini. :(

mak kate sekali sekala tape lah but u dah kene tayah la..
beli burger kat umah kite masak k..
watever...



oklah, nak tido dah.
nite :)

0 comments: