BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jun 25, 2010

kesian kesian kesian

asal bukak je blog nih sure ade comment dr mamat tuh dlm entry2 i yg baru....
ishh tak paham i ape masalah die..
nak kate tak paham bahase melayu tp die comment dlm BM..
bile i maki2 marah2..kate i ni perempuan yg perasan cantik tp tade budi bahase..
bile i senyap lebih2 plak die..
bz body...
suke ati i la nak letak ke tanak letak gmbr en.kekaseh...
i punye blog i punye suke la..
pastu bz body nak taw sape..jmp katne...keje mane...
apsal???dah tade keje dah sampai nak amek taw hal org lain???
nak kate perempuan, LELAKI..tp perangai bz body cam PEREMPUAN...
lepas ni confirm la si mamat ni akan comment entry i
n bg ceramah agama kat i...
baik la ko g cari je perempuan lain dr nyemak kat blog i nih...
tak i ingin nak approved or layan ko kat sini...
i mmg tak suke ko...
paham!!!



** i dah ready ngn comment2 die pasni...so?? ade i kesah??lalalalalla

0 comments: