BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

May 16, 2010

tenangkan diri....

lately nih rase malas nak update blog..
walhal banyak je bende yg nak di sharekan bersama..
a lot of things happened..
tapi malas nk perbesarkan...

SILENT is BETTER....

a month sudah nenda di GH...and me feel like GH is my 2nd hze.
everyone here macam dah kenal i..**mmg pon..asal g hospimart sure beli cloud9 ;p**
and i pon rase cam dah leh jadi doctor. doctor??wowwww hebat..huhuh
ok tamo cite panjang2...
nenda skng ni ok....jz smlm de demam sket...
and kene masuk darah sbb darah rendah. Doc cakap maybe darah die kuar skali time die 'bo'
sbb tu n**** die kaler coklet ke hitam2man....
so tadi mom said that usus nenda ade luke sket...but today nampak byk perubahan yg membanggakan...
nenda makan nasi habis...susu pon habis....makan ubat lagi nenda suke :)
hopefully nenda can be discharge as soon as possible..
sgt tak larat nak ulang alik dr hosp ke opis every single day...
**tapi berat bertambah..and naik 2 kg**



stop about nenda...
now bout me plak...and si dia ;p

mule2 tadi macam nak merajuk sbb dapat taw si kekaseh hari ni off.
kecik ati nih...sob sob..
tp sbnrnye malam tadi die dah bgtaw...ngantok punye pasal lupe terlupe plak i..
so tak jadi nak merajuk...
si kekaseh dalam perancangan nak tukar umah...
nak dekat sket dari tmpat keje..
dah larat nak duk d'sara tu katenye...
hmmm tu la...rituh suh duk satu umah ngn hafiz tamo...kan dah nyusahkan badan sndri..
si kekaseh ni perangai agak pelik sket....
i pon tatau nak explain camne...biarlah i ngn empunye diri je yg taw..hahaha
asalkan die pandai jaga diri n jaga i sudah..
ohh lupe...si kekaseh baru nk amek life insurance...apa daa....
so i cakap kat die " jgn lupe letak nama i as ur WARIS nnti taw.." huhuu...
kejam tpi itu harus...lalalalaa...
;D

owhh...rindu yg teramat sgt pada si kekaseh..
dah sebulan jugak tak jumpe..
waduh waduhh..
esok si kekaseh cuti tapi i lak keje...mmg tak jumpe la..
tunggu la sampai nenda dah kuar sepital nnti..
tak pon tunggulah smapai waktu itu tiba :)
hahahaha ;p

oklah....
stop about that..!!boring cite pasal die.. ;p
now...
i nak story pasal semalam di bilik i...
last night i tido kat umah..and my mom ganti tempat i jaga nenda..
rase mcm dah berabad tak blk umah tuh...
time nak tido tetibe i teringat kat arwah Abah. rindunyee.....
kalau abah ade skng ni sure abah selalu dtg tgk nenda...and sure nenda cepat sembuh.
airmata berguguran...
sebak mengenangkan arwah abah...Abah beruntung sbb Allah ambil abah di tempat yg sangat2 elok dan mulia. abah sure tenang skng nih...
tak sabar rase hati ni nak g ziarah pusara abah lagi.....
even tak leh nak masuk tapi kat luar tu pon dah memadai..
sgt puas hati...


abah, syida rindu sangat ngn abah. syida doakan supaya abah tenang dan aman diSana ye. kalau abah dengar doa2 syida..abah dtg jumpe syida dlm mimpi yek.. sekejap pon jadilah. 



oklah,..nak stop kat sini...
air mata ni tak dapat nak  ditahankan lagi..nurse2 dah perasan i nanges..
 moga bertemu kembali..


babai
:)

0 comments: