BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

May 21, 2010

suke hati ko la labu.....

hari ni i still dapat comment dari mamat tuh.
malas nk cakap sape..rase'y semua dah taw..

dah kene marah...maki ke...ape ke...
masuk telinge kanan kuar telinge kiri..
opsss..maybe sbb die tak leh dgr i marah sbb tuh die still comment2 i lagi...
kesian kesian kesian..
ade juga manusia yg jenis TEBAL hatinye...
org dah cakap " U'RE NOT ALLOWED" pon still dgn tidak tahu malunye menyinggah ke sini.
ohh...lupe..
blog si gadis yang TAK BERBUDI BAHASA ni cantek sgt kot di mata die??
whatever..
lantak ko la labu..
nak singgah ke..nak comment ke...nak ape ke...
suke ko la..
yg bayar bil tenet tu ko..bukan aku...!
yg pasti mmg aku takkan approved la sume2 yg ko post tuh.
rase mcm sesak kalo aku approved.
so..tape lah...
suke ko la nak wat pe pon kan....


oh btw, suke aku la  aku nak silent ke...nak active mode ke...ape ke...
ko susah???
thnx for concern.




sekian.

0 comments: