BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

May 12, 2010

Selamat Hari NURSE :)

hello....
just nak wish SELAMAT HARI JURURAWAT to all nurse2 misi2 kat Malaysia mahupun luar negara. Luar planet pon boleh jugak. actually i tatau pon hari ni hari 'nurse' tp lepas bace news paper tadi baru taw ;p

ape2 pon
a million thnx to all staff nurse...sisters...trainee2 yg jaga nenda sepanjang nenda ada kat GH nih.
mmg patut ada hari peringatan nih...menghargai jasa2 baik nurse2 kite...
hmmmm...since i kat GH ni ( a month) i pon dah rase macam i ni dah macam nurse jugak..
hehehe.. actually sangat seronok taw jadi nurse nih. dapat berbakti pada masyaraka.
tu kire nilai murni jugak la....

oklah..
once again....di sini saya USMI SYAHIDA BINTI RUSFAN dengan ini ingin mengucapkan SELAMAT HARI JURURAWAT buat semua jururawat di GH.
:)

0 comments: