BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

May 17, 2010

malam ke34....

malam ni adalah malam ke34 i di GH. hmm...as i said..this place is just like my second home.
and i sgt2 dah biase dengan keadaan di sni..
tp malam ni lain sikit...
bukan pasal nenda tpi makcik depan katil nenda...
kesian...die tgh nazak...tenat...anak2 die dtg malam2 teman kan die..
and sorang tu handsome....tpi laki orang...
since nenda di transferkan ke wad-16 ni..tade satu malam pon yg i tgk makcik nih tido dgn nyenyak..
and tak pernah sekali pon i tgk die baring macam pesakit lain...
die hanya boleh duduk dan membongkok kan badan kebawah jek..
kesian kan...
oh lupe makcik ni ade macam2 sakit..n yg paling teruk paru2 berair..
sedang asyik i tgk makcik ni di uruskan oleh misi2 dan anaknye..tetibe i tgk airmata nenda berguguran..
i tanye " nenek nanges kew?" die hanye menggelengkan kepale sambil mata nenda tepat pada makcik tuh.
i rase nenda ade rase sedikit takot or tersentuh disitu...
puas i korek korek dari nenda tapi die ttp tamo cakap...tapelah..'no pushing'

sebelum nak tido ni...
i doakan spaya makcik depan ni kembali sihat...
ape2 pon kite berserah kepadaNya yang mencipta..
Kun Fa Ya Kun....
sekiranya Dia ingin mengambil semula..kite harus redha...


sebelum itu..utk tontonan anda...
hehhe...

nah



tgk nih...




ok..tata

nak tido dah...





oh sebelum tu...


khas utk org yg membaca dan memebelek2 blog i ni..

flying kiss dari i






kecuali...
seorang itu yang selalu mengomen2 i..
u're totally not invited.
thank you.



0 comments: