BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Mar 29, 2010

too much...

hello guys...
hari ni i mmg sgt2 tak puas hati ngn seorang makluk kat bumi ni..
dah la jenis tak paham bahase...
lepas tuh tatau cerita suka hati je nak ngata i...
dia igt dia tuh BAGUS sangat...

nak taw ape die cakap?!!

* awk tu yg jual mahal

 someone want to love you but u yg jual mahal. so Allah butakan mata hati u supaya u get what u want.

 unless u change
 ur own attitude *
( and ade lagi comment2 die yang menyakitkan hati but sume i dah deleted..)

hello saudara.. im not pissed off with my relationship..my life with person that i love ok jek..tade masalah...
so jangan lah nak nyebuk..
dah la tatau cerita sebenar..pastu nak main basuh jek...
lain kali sebelum nak sound orang....tgk dulu diri tuh..

sbelum ni pon si mamat ni slalu gak ggu blog i, tapi i diam jek.
 tapi kali ni mmg agak melampau ok..!!

kalau i ade attitude problem, yg u nak kesah kenape? pegi je la cari WANITA yang GOOD ATTITUDE...tak payah nak nyemak dalam blog i nih...
you're too much and i totally fuken upset with you...!!
BLAHHHHHH.........................................

6 comments:

Anonymous said...

wah missy..mind yr p's n q's ar.. but okei gak 2 let out steam..haha

lengchai™ ;)

Nurul Azwan Blog said...

kalo u berterusan cm nie, sy pasti u takkan jumpa someone nice dan sesuai dgn u. i pasti smpi umo 30 pun u tkkan jumpa dan takdpt kawin.

memaafkan org lain adalah lebih baik dari menyimpan dendam didalam hati. jika memaafkan org lain, hidup akan lebih bermakna.

walaupun i tak kenal u, tp i faham isi hati u. dan komen yg i bagi tu melalui pengalaman supaya u buka mata luas2 dan mengambil iktibar.

jawapan:
1. dia igt dia tuh BAGUS sangat...
awk tgk dlu diri awk tu, awk ingt awk nie cantik sgt ke sampai nak pilih-memilih spt ikan dipasar. sedar la diri tu sikit.. awk tu org kuale, bukan anak raja..

2. dah la tatau cerita sebenar..
kalo i taktau cite sebenar, cerita la pada i perkara sebenar. u yg taknak bg i faham perkara yg sebenar sehinggakan i sound org, u plak tak terima nasihat org. atau u nie jenis tak terima nasihat org lain dan ikut kepala otak u jerr...

3. u yg melampau. kata i plak. i talk nicely but u been rude to me.
katakan i been rude to u, apa perasaan u? cm tu la perasaan i jugakk.. pk lah sikit perasaan org lain.. jgn selfish

4. i totally fuken upset with you...!!BLAHHHHHH....
u nie kan pakai tudung cantik, muslimah konon tapi berlakon semata2. sanggup u cakap cm tu pd i. sebagai muslimah yg baik, hendaklah mengeluarkan kata2 baik lg manis. bukan kata2 yg kesat cm tu.. inilah yg dikatakan hipokrit..


i tak pernah jawab apa yg u serang i tp i sabar jer. kali ini, u yg too much..

ada otak Tuhan bagi, pk-pk kan lah.. cermin diri tu sendiri, jgn pk u tu bgs sgt dan diminati ramai..

wasalammm... (ending yg baik, bukan mcm u, blahh-satu ending yg kasar)

nur said...

it's ok...been there jgk dulu bfore i get married..there was a guy that said the same thing to me..jual mahal la ape la..i pon pk, so wat?i know wat i want..n see, now i get wat i want..we dun live with other ppl's words that are discouraging..so dun bother abt it sis!u go gal!:)

Usmi Syahida said...

thanks nur.. ireally appreciated it...die doakan i takkan jmp jodoh even dah 30thn...yg die tuh dah ade ke jodoh? kalo ade nape ggu i?
biar la...lagi di layan lagi menjadi2..maybe die tade bende nak buat, sbb tuh die suke comment2 blog i....

nur said...

cik kak..ekekekkee..u pk cmni, bagusnyer i, at least ade jgk amek tahu..berminat benor die nak amek tahu hal i..so takpela..redha kan aje..take it positively ya..that wud attract positive aura around u..:)

Usmi Syahida said...

hehe..ade2 je u nih...
kalo org camtuh tade pon tape...
scary plak. sume nak tahu...
ishh tamo tamo...haha