BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Mar 25, 2010

siapa TAM a.k.a Khairil Zawani di hati Usmi Syahida?

penat nak jawab soklan2 yg same setiap masa.
and majority kawan2 i duk tanye sape tam..ko ngn tam ape sebenarnye status korang...?? dan macam2 lagi...

oklah...to be honest with everyone and tamo orang pikir yg bukan2
here i wanna explain or dengan perkataan lainye menceritakan SIAPAKAH TAM DALAM HIDUP I.

We knew each another quite lame gak... since 1998 if im not mistaken..
kami satu kampung di Kuala Kangsar.
yes, tak dinafikan DAHULU kami mmg ade history tapi itu DULU..
sekarang ni he's my BFF + brother + kekanda + bodyguard + driver + bla bla....heheheh ;p.
maybe sebab kami di FB agak gedik dan keterlaluan so itu yang mengakibatkan ramai yg jadi macam curious sgt2 ngn kami. 
nak suh BERCINTA?? tak mungkin kot...
Tam i dah anggap macam abang i...
he's always beside me to go through my ups and downs...
itu pengakuan jujur i la...tapi kite hanya mampu merancang tapi TUHAN yang menentukan. tapi kalau dah mmg jodoh, takkan nak tolak plak 
( mmg dunia nak kiamat la)

so, lepas ni jgn la ade orang yg pikir bukan2 pasal kami..
sian tam, die tengah cari gepren tuh..
kalo semua cakap i gepren die camne die nak kawen..
camtuh gak kat i...sian kat si Dia...hahahaha

oklah, so skang dah puas hati semua??
puaskan...

assalammualaikum...
TATA :)

0 comments: