BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Feb 1, 2010

- whatever -

people do change but this young lady never gonna change. i admit yg b4 this we all ade salah faham and till now i tatau ape sebab nye. it was pass ok..so, i tought bende dah lepas tu, biar la lepas but tak faham lak i ngn dia nih, bile add up die kat FB at first die approved, then trus removed from friend's list? kalo betol la die still bermusuh dgn i lain kali tak payah la nak approved2 dulu..trus je la reject i dari friends request tuh. nampak sgt dia ni still nak tgk2 page i tuh kan...!??
dah la...masing2 dah besar kot....kalo betul la i ade salah, gtaw i ape yg wat sampai mcm tu skali tindakkan u tuh? sebab LELAKI?? adoii... tak paham tak paham...
dah kawen pon maseh nak berdendam pasal yg lepas2..
whatever la perempuan... i tak mati pon kalo tak kawan ngn u...
i cuma nak baik balik jek...but if u choose that way...i ikut jea :)
i just hope u can be more matured la....dah 25thn kot. dah jadi isteri orang pon.
btw, wish u happy ever after.
sayonara

0 comments: