BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Feb 12, 2010

Percy Jackson and the Lightning Thief


Last night i went out dgn si dia lagi...tetibe angin baik dia datang and ajak i g movie. ni sure ade sumthing nih. tak pernah2 jadi camni..*curious* whatever la...so, after i fiished my work i trus fetched him up and we went to KLCC. dah lame tak menjejakkan kaki ke KLCC. and cam lame gak dah tak tgk movie. last movie was 2012 if im not mistaken. kesian kesian kesian..haha cam poyo jek...!

sampai je KLCC trus g tgk tiket.Alamak...cam tk best cite2 kt sini...disebabkan dia kate nk tgk wayang juga so kami tgk je cite 
"PERCY JACKSON and the LIGHTNING THIEF"


 movie apekah ini? cam boleh tido jek kt dalam tu nnti..takpe...tegha tengok dulu...bile cite ni start je mmg best rupenye...bagi i la..kalo orang lain i tatau la kan....hehee
paling suke sbb si PERCY tu sgt la handsome + comel yg tak terkata....
aduhaii tergoda daku pada lirikkan matanyaaa ;p

gedik?? poyo?
korang tak caye ke die handsome?
tengok nih.....


handsome tak?? kannn...!~
i dah ckp tadi kan..~

hehe ;p

rase cam nak g tgk lagi la....
oh Logan Lerman
wait for me
;)

0 comments: