BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Feb 4, 2010

pendrive yg disangka hilang sudah ketemu :)


yeahh
h..
im so happy..so damn happy..
=D

i jz found my pendrive yg hilang ntah bile...ngaga ;p
so bile i cucuk
je pemandupen ini byk folder dlm tuh.
mostly gambar2 lame i la...ngegeeee





antaranye :

1. yang ini time raye 2008 at Hulu Langat. Tok Mud's hze. Konon manis la berbaju kurung sambil shawl yg di letakkan di atas kepale tuh! haha.. comel ape even looked like org tak reti posing. sangat keras macam batu! bahaaa.. but i loikeee :)

merah menyala mak nok...hahaha

2. Yang ni plak dekat KL Sentral with Farah & Eija but sadly eija wasn't in the pic. hehe... this's one of my favvy pic sbb nye ade muke farah yg menyelit kat tepi i ;s rindunye kat farah...lame tak dengar coretan hati nurani die tu!




3. this is not my wedding ceremony. tapi i wish i dapat reception yg camni..mmg i suke purple tp i tak nak theme i tuh nnti kaler nih. i igt nak kaler gold or putih. baru lah elegant...chehhh..hatttuuii!!!
im almost 26 this year, tp masih tatau bile nak end my status BUJANG. so sad :(
ehh..melalut lak, nak ite pasal gambar ni actually..
ni time my cousin kawen kat Subang. after the reception, i mengedik la atas pelamin tuh. haha
tp cam best jea kan kawen tuh!?


siapakah dia ek??

0 comments: