BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Feb 2, 2010

macam2 nak citer....




morning bloggers,
pagi ni rase cam malas nak g keje tp rajen nak memake-up.. ;p
semalam bli eye liner baru. Body shop, bud badly tak sesuai lak..mate jadi gatai2 ;(
aduhai..semua bgr2 body shop mmg tak sesuai ngn kulit i nih.
ya Allah, apakah salah diriku ini?
*lamak, touching la pulek ;p
tapi semua kenal sgt ngn i nih, mcm mane tak leh pakai pon, i ttp nak pakai.
biar sakit janji cantek :)


even smlm tido lambat, tp hari ni i ttp bgn awal :) *dengan bangganya*
so, bile dah bgn awal mcm2 la yg i akan buat termasuklah mencuba pelbagai baju...
konon2 hari nih nak nampak seperti wanita bekerjaya ttp akibat malas nak iron baju i memilih utk ber t-shirt puprle hijau & slack hitam jek :)
me love



semalam cuti sbb hari wilayah..so sgt bosan dirumah. rakan2 seperjuangan bz ngn hal masing2, si dia pon kje.. dina?? ayoyooo..malas nak layan die. pening. tp smlm i jd great teacher utk die :) penat belajar si dina minta rehat. nak makan roti sbb lapar.... baru 5minit blaja dh lapar + penat...

ishh dina dina ;s

tengok la ragam die nih..

"udhe, biar Dina buat sendri. Dina dah pandai."

lepas sapu butter kat roti, lihat la dimane die meletakkan pisau itu??amoi2 dina, senang keje yek..! takpe la janji Dina nak makan. Bukan senang nak tgk die makan.

lepas penat melayan si Dina, si Shinta masih bosan dgn hari yg di panggil CUTI. so akhirnye die menjadi tak betol dengan membuang masa dan tenaga.

i mengedit gambar2 di bawah ini...konon model la..dan maaf saya tidak bertudung!

waaaawaaahhh :p






0 comments: