BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Feb 8, 2010

Johnny's punye pasal...

alkisah tersebutlah kisah, si Shinta semalam kuar ngedate.
first plan nak g tgk muvie, tp di sebabkan kelewatan si dia terpaksalah tukar plan lain.
akibat terlalu skit hati dgn perbuatan si dia, i konon2 nak merajuk lame2 tpi hehe dia pandai lak amek hati nih. 
dia ckp " jom jom g makan. u nak makan ape? "
dengan hanye memandang tepat ke arah mata dia yg sepet itu 
dia dapat membaca jua..gaggaa
" ok2lah..jom jom g johnny's. kat mane? OU?"
-tak kesah- ;p


first time nak makan johnny's kat OU.
tatau kat celah mane si Johnny's tuh. takpe2..gunelah DIRECTORY yang disediakan. (i mmg failed kalo g OU.)
sudah jumpe...ianya berada gi G215 & G216.
cari punye cari akhirnya tidak jua ketemu. old wing ke new wing??
aduhaii..sangat frust!!


lihatlah keadaan kaki i sebelum dan selepas.
ini disebabkan berjalan semata2 kerana johnny's. :(
kerana kasihankan si shinta yg gedik ini, dia akhirnya mengalah.
"jom la..kite g makan johhny's kat JJ rumah u tuh."
suke i....ngegeeee ;)

dia ni kalo tak berpeluh ketika makan mmg tak sah. 
mmg suke menghabiskan tisu.
takpe la..janji dpt makan johnny's.


sekian :)

0 comments: