BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jan 27, 2010

utk share bersama :)

love...broke up....
that's normal babeh... semua orang akan merasainye...termasuklah orang2 yang ternama.
lately nih hot dgn story pasal hubungan artis terkenal,
Fahrin Ahmad,Linda Onn & Scha Al-yahya. aduhai..tak paham la ngn manusia skang nih..bende dah lepas kan..tak yah la nak ungkit2..then if one of them buat salah, just sit & talk between u guys je la...kan senang. tak payah nak panggil press and besarkan cerite...memalukan kaum jek..! im not saying that yang i ni bagus, but we learned from mistake kan so take it as a one of our life experience.
u guys noe what, i dun even think that their probs tu besar sgt... not like ape yg pernah jadi kat i dulu...how suffer i nak start a new life..new relationship....and new me...
yes, the relationship went wrong, but kite tak leh nak aibkan or burukkan sapew2... for me that's personal. better kite cari salah kite sendri dari kite cari salah orang lain. things happened for a reason. Peminat2 mereka bertiga ni yang berada di luar sane nun..jangan lah korang jugde2 dorang nih..bior deme urus sendri hal deme nih yea...alaa...jodoh pertemuan semua ketentuan Ilahi..betol tak??kalau dah jodoh tak kan kemana..tapi kalau bukan jodoh kite...pasrah la..redha. you deserve for sumone better than what u haf before...God Willing.
ngeee~ pandai si Shinta ni berceramah, walhal die sndri tak betol...
tapi ape salahnye kite memberi pendapat and share to everybody....tak gituh ahli nujum??
so..."Lu pikirla sendri..."kate nabil..



si shinta akan membebel sebentar lagi..............

:)

2 comments:

The story of Saif Al-Hafsham said...

ini semua salah linda onn..kesian fahrin...

Usmi Syahida said...

kite tak boleh salahkan sapew2.. doakan je spy dorang tak bermusuh.