BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jan 8, 2010

to many things happened.............

i just hope 2010 will change my life...i nak buang yg sedih2, yg hitam2 and all the bad things and change it to be good. God willing....

This few days i felt like wanna run away from home...sedih dgn ape dah jadi ngn family ni...
but the problem tu bukan dari kami adik beradik and not even from mak...tp dr orang luar yg suke menyebuk...sakit hati ni... ikut kan hati nak je i sound "mereka" tuh...!tak sedar diri...!!! im not saying that i ni baik ke beragama ke but...................ish tak taw le nak ckp camne. hopefully bende ni leh settel :(

** im surely that Abah feel upset with the things happened**

Friendship : i miss my buddies so much...the last person that i meet up was AYIN. umm...mane yg lain nih. bile la nak jumpe korang ni...? i miss to spend my time with them...
karok sampai pecah suare, muvie, picnic..bla..bla...
pls pls pls call me when u guys haf any plan ok :)

in relationship : biarlah rahsia. kalau ade jodoh tak kemana kan??!! berserah je :)

work : day by day, i semakin bosan nak keje. i really hate this job. i nak masuk hotel line balik but....ayoyoyoooo cannot la... i nak stadi insurance, so that i can easily amek test for insurance. jadi ejen pon ok gak...haha....and one thing, i rindu nak wat photoshoot lagi...waaa...cepat2 call me to rosakkan photo2 korang ;p

money-money : im still waiting for my "bonus". hadoii bile la nak dapat nih...i tak sabar nak shopping baju..and nak hntar kain g buat baju kurung for my bro's wedding on feb nnti...
macam2 nak beli nih..ngeee~


2 comments:

Honeydy Love said...

me too... more to bad memories than good one...
hopefully, everything gonna be just fine... in Year 2010
Happy New year syg..!

Usmi Syahida said...

thnx honey...
hopefully :)