BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jan 15, 2010

r.i.n.d.u


kerinduan yang teramat dekat mereka2 di bawah ini.

1. Muhammad Adam Durrany Bin Khairil AzizI







-Budak 6thn ini sgt2 MODEN. He's being one of Transfomer's Fan. Sangat suke kan robot, Mr. bean, Kete Bean and Kete Atok ( volkswagen ). He also love game..PSP, PS,bla..bla.... and he wanted his own PSP from papa. and papa said : Adam dapat no.1 baru papa belikan. so, when the school open and he enter the classes...he said to papa " Pa, bile Adam nak dapat no.1 nih?" aduhai Adam....sekolah baru start sehari la...hehe..Adam Adam...






2. Muhammad Rayyan Bin Khairil Azizi







- this Bby Boy is lil bro of Adam and he's 10 months. Very lovely, notty and jealousy...hehe also greedy..hahaa...but he's cute. it's hard to see die ni SENYUM, but once he smile rase macam sejuk je dunia ni :) skang ni Rayyan dah pandai memanjat tapi malas nak berjalan. Pantang nampak tangga..
satu habit Rayyan ni, die suke kerut muke..mikirkan masalah negara agaknye..hehee :p and when he pandang Bby Irfan, die buat muke cam pelik. sgt kelakar.







3. Nur Adlah Kamaruddin & Elliza Abd Razak




- im so missing both of them. rase macam dah berabad tak jumpe. world such a beautiful place when them by my side taw. when staying together, ade je bende yg bley wat gelak. aduhai...cepat dtg jumpe aku. rindu gile nak gelak2 ngn korang nih. Sayang korang sangat2 muaahhh :*





4. si dia
si dia yang selalu menyakitkan hati ttp sukar untuk di benci. MANDREM. si dia yg byk berubah. si dia yang mengutamakan kebersihan. si dia yang selalu buat muke manje * lempang nak?*.
si dia yang selalu lmbt menunaikan janji. si dia yang makin pandai mendisiplinkan diri.
si dia yang baru nak tukar motosikal menggantikan skuter yang uzur. si dia yang kerap berpeluh ketika makan. si dia yang selalu pulang lewat ke rumah *keje la*.
si dia yang menjadi perbualan hangat suatu ketika dahulu. si dia yang konon nye punca keretakan hubungan i dgn ex * oh tidak. kami cuma salah faham. katenye*. si dia yang menjadi punca kenapa ramai lelaki menjauhkan diri dari i * juga suatu ketika dahulu*.
bersama si dia banyak mengajar erti kesabaran dan kerelaan.






2 comments:

adlah said...

hehehe..gambar nie sangat2 lamakan...orgpun tk bertudung time niw...apa pun i miss u n baby too...

Usmi Syahida said...

miss u too three four five six....hehehe