BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jan 15, 2010

penantian suatu penyeksaan.....

ish ish...mmg dah takde keje si Shinta Itu Usmi ni...asyik berblog je dari tadi...
im bored...fuken bored...
friday's make me feel arrghhhh......cepatlah pukul 6pm ;(

byk bende wat i pening hari nih...

first : bile called bank nak chq balance. adoi, punye la lame i nak tgg dorang pass the line to person in charge. kalo org tu xde, xde la....x kan xde back up kot...sakit ati i nih...!
kalo rase tak nak pick up called client lain kali tak yah pakai telephone...pakai je burung merpati. old skool sket..hahahaa


second : bile ade bende yg nak kene fax to HQ, sure computer i nih wat hal....nak hang la time2 tuh...
pastu bile i cakap kt HQ komp yg i rosak dorang x mo caye... * terang2 kot....tapi kalo berFB atau Berblog ok jek.!haha....


third : parking yang cam hampeh kat office i nih. MasyaAllah, hanye Tuhan saje yang tahu camne susah i and manusia2 kat Wangsa Linkl ni nak menunggu parking. Sumtimes we haf to TAWAF atleast 3 times utk dapatkan parking tuh. errghhh..SEMAK...! kat sinilah bank, kat sini lah dorang nk parking kalo nak g WWM sbb takmo bayar..bukan mahal pon... kat sini jugalah mereka2 nak shooting..
adoi... NYEMAK jek.!


forth : MESSAGING. time2 i tgh bz gile nak mampos la semue msg2 i....tp bile i menantikan msg2 dari kalian semua, satu pon tak masuk...yang ade HOTLINK, HOTLINK and HOTLINK...just now when i g bank just for less than 10minutes, dah ade 5 msg(s) in my inbox. all from MAXIS...geram....


fifth :
it's take a long time to tunggu puan Manager membawa i ke bank.
Adoi... cepatlah sikit..kang bank dah tutup.



**ape2pun...setiap penantian bagaikan satu penyeksaan dalam hidup i nih...tak kire la menanti ape sekali pun... :(

4 comments:

The story of Saif Al-Hafsham said...

jgn duduk lama2 sgt kat oldtown tu..lama sgt ngadap laptop.hehe

Usmi Syahida said...

siapakah anda??
papparazi???ngeee

The story of Saif Al-Hafsham said...

siapa sy?nama sy kat atas ni je.haha

itula lain kali jgn khusyuk sgt main laptop.smpai org kat sebelah pun tak nampak.sure main farmville tu

Usmi Syahida said...

farmville? mane pernah main pon..haha
lain kali tegur la..usmi mmg tak pandang kiri kanan kalo dah mengadap laptop..ngeeee