BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jan 11, 2010

no title......

.LIFE. im so not in my mood today...
just like wanna screamingggg all oouutttttt...
arghhh..im bored with this life and im being so upset..!why should everything must put on my shoulder like i am the one who's living in that fuken hze??!!
i kept this by myself for a long time...malas nak cite kat sape2..sbb..end up nye i gak akan disalahkan..yesterday, my lil bro ungkit pasal me yg lepas2...
*my past time la...*
now, everyone macam nak merendah2kan i...like they never make mistake in life plak...i admited my wrong and i apologized to everyone termasuk my last dad...i know i did wrong and i know im stupid but i never regret for wat was happened...
benci la woiii...it's ok shinta, just relax...take a deep breathe....what people gonna say to u just let it...ignore je :)



.HEART. im taking a big risk in my life. omG..i tak taw nak cakap camne kat semua orang.
Maybe people will say "ala usmi,aku dah agak da...." or maybe " what????" or maybe "it's up to u la.." or maybe byk lagi suare2 yg akan kedengaran......oh no!!!!let them know by 'emself la...if mereka2 nak berkate2 let 'em be je...i just want mylife back..my smile and my.....................
i x nak sakitkan hati sape2...dun wanna play peeps heart feeling..."buka pintu utk orang lain" is not that easy to do.i ever try once but.......maybe dah takde jodoh..back to story, mak just came back from Mekah and she bought JUBAH for me...hehe..not for me..but for my KAWAN...kawan??ye kawan...kawan...seorang kawan....and she keep asking me " bile nak bagi baju kat kawan tuh, suruh die try..kalo besar boleh alter..."hehe..dgn selamber i menjawab " tak jumpe lagi..die bz keje keje keje"walhal tak taw macam mane nak g bagi baju kat mamat nih...kang kalo dtg umah semua akan terkejut...adoi...pikir usmi pikir....tak pon the best way, just be honest..
haruskah??






.RAWSHA.
my mom nak sgt makan kat sini. Last night she said to me
"syida, nnti kite makan Chicken Mandy kat Jalan Ampang nak?Dorang kate kat sane sedap macam yg kite makan kat mekah dulu"la mak ni, kan ke syida da penah ckp dulu....dah try pon makan ngn Zahri.ok2..nnti i akan bawak g makan kat sini....dah terliur ngn mango juice...
u guys should try...mmg sedap tp maseh tak dapat lawan yg diSana la....rindu pulak dgn suasane kat situ...dan rindukan orang2 disana....insyaAllah 2011 akan ke sane lagi :)

0 comments: