BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jan 13, 2010

macam2 sakit..........

lately nih i always fall sick...makan pon dah kurang. lost an appetite. badan sakit2 and lemah. sumtimes, rase mcm nak pitam pon ade...help...kenapakah????

last night, me went out with mak n Dina...accompanying her makan2...*my mom love MAKAN*
so, we having our dinner dekat MAK TIM's Nasi Beryani, Keramat. Sampai sane je i rase macam nak muntah...tapi cover2..ramai orang...so im act normal. Mak order Bihun Bandung and me Soto Nasi Impit. as usual, i akan share makan dgn Dina :) and mak enjoyed her food sorang2....
dah habes selesai sumer, mak cakap "hmm...biase2 je rase makanan kat sni" adoi mak. dah habes semangkuk plus rojak buah and soto syida ni, u can say cam tu plak...hehee ;p
after that, masuk je kete, badan i dah rase sengal2...sakit2...dan macam2 rase lagi...

sampai rumah, i asked mak for URUT badan i nih.. tak tahan sakitnyew..then i said, " mak, urut la betul2..sakit nih!" and she said " mak ni bukan tukang urut!"
akibat tersentap dengan kata2 my mom tu, i terus masuk bilik n nanges sampai tertido....
aduhai.....my body feel like dicucuk2 dgn lidi kerang kat Jumma tuh. Hanya Tuhan yg taw
camne sakitnye.....

this morning, when i woke up i rase dizzy sangat2. Sat lagi nak g clinic bawah ofis ni jap.
ok korang, selamat ari rabu dan selamat menjalankan tugas :)

0 comments: