BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Jan 31, 2010

jahil dalam "IT"

kesian si Shinta ni,
nak blog look nice n harmony but tatau camne nak buat.
puas sudah si Shinta mencari layout2 yg menarik tertarik tapi hampeh..
kenape lah susah sgt nak download layout nih???
last2...
white background color-----> boring~!

malas nak pikir pasal layout. terima je la hakikat yg si Shinta ini jahil dalam dunia IT.
:(

next......


SUNDAY:
hari yg bosan apabila berada dirumah dengan keadaan internet tidak boleh digunakan.
so bad...
masih menanti panggilan2 telefon mahupon telegram dari teman2 yg sudi mengajak diri ini keluar bersuka ria. BORING~~~~




akhirnye, si Shinta membawa diri ke Starbuck utk memenuhi masa lapang.
bley on9 di Starbuck. yeeeahhh..boleh makan muffin kegemaran...

banana chochip muffin


yummy mocha :)

2 comments:

The story of Saif Al-Hafsham said...

si shinta ni mesti online di jusco kramat...huhu.

dah tau ke sana xnak ajak.i leh teman.haha

Usmi Syahida said...

dah dekat ngn umah....hehehee