BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Dec 17, 2009

tak mandi pagi...

actually, this is not happened to me ok..!dun get me wrong..! hahaa..
just now ade mambang ni called i and said that die tak mandi this morning bcos tak sempat..
tak sempat??ohhooo tak masuk di akal....! jz berus gigi and cuci muke je..yg bestnye, si mambang ni leh cakap lagi "takde sape la nak bau i? kalau yg taw tu pun u sorang je.."
ok mambang, here i wanna let evryone know that u tak mandi pagi ni...busuk!!! hahahaa... :p

ok, tu je story utk penutup hari ini. sekian, terima kaseh.

2 comments:

Anonymous said...

mambang? boyfriend baru ke cik kak? tak bagi tau ek!huhu

Usmi Syahida said...

bukan la...ne de bf skang nih...
still single n not ready to mingle...hahaa...

btw, siapakah anda?