BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Dec 11, 2009

pabila SHINTA berbaju kurung............


Friday, 11th December 2009

mostly, semua perempuan kat Malaysia ni wearing B
aju Kurung every Friday.
betol tak?? so tak hairanlah if i pon same gak..


Align Left
tapi, hari ni bile i pakai baju kurung
semua warga Suhaimi, Yahya & CO bagaik
an terkena kejutan budaya..
termasuklah aunty
cleaner..boleh aunty tu ckp kat i:
"puan sangat lawa ini hari. ada kenduri ka?"
amboi2 aunty..mulut takde insurance kew?
but im not very often la pakai baju kurung nih.
if tak baju kurung, i akan pakai jubah or sum clothes yg mengikut kesusaian hari Jumaat..
dat's y aunty tu cakap ca
mtuh...hehe ;p


i igt kisah i pakai baju kurung dah stop di pagi hari tapi..
bile mr.lawyer msuk je opis..lagi cam hampeh..
"syida, kenape hari ni nampak lain?"
itulah soalan die tiap kali nampak i pakai baju kurung.


kesimpulan nye.. i mmg jarang pakai baju kurung
so, once i pakai je mereka2 ini akan merasakan sesuatu yg berlainan
ibarat.....?????alamak tak igt plak pepatah tuh..haha

la..ni la namenye Hijrah..
im trying to change myself
bagi my mom proud dgn i...
and everytime she see me die akan senyummmm sampai ke telinge
:)


HIJRAH

mungkin di suatu hari di suatu tempat ana akan memakai seperti ini.

0 comments: