BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Dec 24, 2009

" manager "

what the F!!!! u guys nak taw tak, last two day i dapat this one called from Butterworth's Office and the person who was called me tuh mengatakan yg die "Manager" baru company. What?? i dun't even knoe that...!?ok, tak pe whoever he is, wateverrrr? he said he wanna come for audit. Audit??biar betol hang nih...since when ade plak staff dtg kl for audit? tp yg best nye, nak dtg kl and suruh i amek pudu...!!what??who the hell are you "mr.MANAGER?" urrmm and he said "syida, u taw ke rumah en.SS's mother in law?" heellloooooo.... of course i knoe..she is my grandma ok..!bongok..!!

yesterday, after lunch i trus g my grandma's and amek kete for "mr.manager" tuh. Nak taw sgt muke die camne..handsome kew?but sadly i can't stay lame kat opis bcos ade emergency, then i passed the car key to mr.lawyer....

This morning, i msuk je opis im too excited nak dgr cite about this "manager" but syg skali, no one met him up kecuali en.lawyer..lawyer said, "dah la lambat sampai, p**o plak tuh.."
fine!! i tot cite pasal die ni berakhirlah sudah...tapi...
around 11.45am ade sum1 tekan door bell, i tot salesman bcos rupe cam tak terurus...or maybe runner yg send the courier so i pun dgn senyuman yg ikhlas lagi manawan membuka pintu...
dgn riak muke cam mcm hampeh, this guys took off his shoe and "paappp"---> campak ke rack kasut, and also melemparkan envelope ditangan nye ke atas meja reception dan berlalu pergi ke Litigation department. i yg berdiri tercegat kat pintu ni...shocked...terdiam seribu satu bahasa and dlm hati i.. omG..is he the "Manager"?so bad attitude...you as "manager" sppsed introduce urself to staffs ni tak, masuk2 buat muke kerek and then panggil manager kl utk discuss..then panggil i msuk metting room and tanye from a-z bout office. heelloo??
" saya di amanahkan oleh en.SS utk pantau semua branches and i nak upgrade kan company ni. i tak suke amek cuti and i lebih suke gunakan cuti i utk berjumpa client2. Esok i ade appointment dgn bank."katenye.......woi...esok cuti umum..mane de bank bukak ngok..!!and blaa blaa.......
lame gak la i kat dlm tuh, naseb baik manager i panggil g lunch kalo tak, tak makan la i...

time lunch, borak2 pasal en.manager tuh, and rupenye2 he's nobody in the company ok. boss suruh die dtg kl utk amek kete and wat marketing jek...poyo...bz body...geraamm...

sekian.

0 comments: