BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Nov 24, 2009

Tangan tak reti duduk diam....~

haisshhh..napelah ngn tgn i nih? dari tadi duk pegang keyboard nih...walhal, i dah xde idea nak tulis ape utk hari nih...all the words dah "HILANG"...


i nak cite pasal rayyan la...budak comel ni dah masuk 8 bulan. and now die sangat lah active merangkak..and baru last week my sister told me that die dah nak panjat tangga..adoii..rayyan rayyan..and dak kecik ni jugak kuat merajuk...heheee....jgnlah korang amek ape2 dr tangan die kalo korang x mo dengar jeritan batinnyeee...hahaaa.. ;p



time ni Rayyan tengah action kat semua orang yg die dah pandai merangkak...dengan mengangkat sebelah kaki ke atas sambil menjelir lidah..bluueeekkkk....

0 comments: