BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

May 4, 2009

Sirap Bandung Biru

penah lihat sirap or sirap bandung yg berwarna biru??
dekat office i ade satu kedai makan ni,
die buat sirap warna biru n sirap bandung pon warna biru..
at first cam pelik je kan..but after i tried once, woww..
sedap...cube la..korang sure nk dtg slalu...
makan kat sini pon sedap n murah.
Kedai ni dekat Wangsa Link, Wangsa Maju.
berhampiran dengan Carrefour Wangsa Maju..
no kedai i sure la..
tapi kedai ni dekat Jalan Wangsa Delima 12.
berhampiran dengan Bali Spa.
Kedai ni jugak kitrg bg nama kedai buku sbb die letak mcm2 buku. kepada ulat2 buku, sambil pekena sirap biru korang leh la bace buku2 kat sini...samada korg nk duk atas kusi or nk bersimpuh pon boleh..kalo nak privacy, ade bilik disediakan..
layanan sgt bagus...
hehee..so, sile2 la..and if korang dah ade kat situ, calling2 la i..
:D









4 comments:

The story of Saif Al-Hafsham said...

haa..tau sgt tempat ni.tp xpenah pesan plak air tu.ada ke

Erna Masfiza said...

hai..saja jenguk sini..
BTW, air bandung ni sedap tak? colornya cantik, 1st time tengok..

Usmi Syahida said...

try one..korang sure puas ati..

;)

Azmil said...

wow..mcm best jer..will try bila ada kt area KL hehehe..