BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Apr 27, 2009

Kalaulah mereka tahu....


semalam, lepas lepak ngn kawan2 aku kat shah alam,
aku dpt msg dr salah sorg dr mereka..
msg nye terType begini...
"Beb,ko da ade bf bru ke?happy smcm je..msg pn snyum2..ske tgk ko skang"
aku nmpak happy kew?
maybe luaran la..
hakikatnye??sorang pon xtahu ape yg terpendam..
sakit..geram..kecewa..sume ade..
then,aku ckp la..
"aku happy single ok!"
yekew???ko dah tipu kawan2 ko la usmie oii..
ko nak jaga hati ko kan??
yes..im not happy with my life now...
member aku ni tanye aku lagi...
"camne nak tol2 lupekn die ar? ak da xbole nk fokus ..aku xphm la ngn dri ak ni,apu ape die mki hmun ak, smpah seranah ak, tp cm still xbole nk buang die lam ht ak..mcm gam gajah da.."
kalaulah dia tau yg ape yg dirase tu aku pon rase smp skang nih..tragedi2 yg kene kat aku ni lagi teruk kot..beb..aku dah sampai kene gam ngn dinasour ko tau tak??
-----------------------------------------------------------------------------------
aku baru je nak rase free dr sume masalah..
but,dgn tetibe jek..pagi tadi..
bile aku dapat taw perempuan tuh perli2 aku kat facebook die..aku jd lagi geram+sakit+marah+bla..bla..aku kene control,kalo x,batal pose aku hari nih..
ape mslh die lagi..
korang nak tahu ape yg die tulis??
"selama 6 tahun, xpernah smpai tngan n dmarah..tapi knpa dirimu dtglkan mcm 2 sja?sprtinya..tandatnya.."
you kow why he left me right??ko nak aku bgtaw sbb ape??
ko dah dapat die kan??xkan x puas lgi..
atau ko bengang ngn aku sbb aku ckp ngn ko jgn msg2 aku lagi..
kalaulah mereka tahu ape yg tertanam dlm hati aku nih..!!!!
to be continue....
-chow-

4 comments:

Anonymous said...

marah betul ko..
tak pe aku faham..
lau aku pun sure mengamuk sakan...
ppuan tu cyco ar....

Usmi Syahida said...

mental ok..
sgt mental..
umo dah tue..perangai cam l*h***t!!

Usmi Syahida said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

comment spe yg ko delete tu beb?
huh..cm msg ak je yg de kt sini..hehhehe..
ak tk leh lupakan die..bodoh kan ak..