BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

L I V E with no EXCUSES and L O V E with no REGRETS.

Dad's lil girl

My Photo
Kuala Lumpur, muslim, Malaysia
View my complete profile

Followers

Apr 16, 2009

JANGAN TEGUR


JANGAN TEGUR
(Filem arahan David Teo)

Venue: GSC PAVILION
Date: 10th April 2009
Time: 9-30pm

Nak compare ngn Jangan Pandang Belakang, aku lebih suke cite nih..
for me, die punye cerita ok, and byk unsur suspens.
seram and also unexpected.
expression dorang pon ok. Hantu pon ok.
cara die kene rasuk pon ok..sume ok la...
korang yg x tgk lagi better g la tengok. kalo aku cite cam rugi lak.
xpe, for this time, baik korang g support cite melayu.
sure x rugi korang bayar RM12-00.

just satu je la nak igt, bawak la skali shawl..takot sejuk lak..
(sebenarnye utk cover if ade korang yg penakot cam aku ngn member aku soran nih.)
xpon, leh gak tutup muke ngn pop corn. cam Zaim buat.
kepade sesiape yg rase2 macam nk kene sinus,
bawak2 le ubat siap2 k..sakit ke ape ke..korang kene tgk gak.
hehee...

yg penting sekali, amaran utk korang sume:
Tolong "SILENT"kan Handphone

if ade call, answer la kat luar..
jgn jadi mcm sorang minah nih.. cam celaka lak aku rase!!
dah la cakap mcm nak bagi semua org dengar..
siap ade org sound pon wat bodo jek..
lama lak tuhh..bongok ohh..!!!geram gileee....
senang2 ko msg je la..ape susah...tul x dik???heehee :D

ko lek je moi. aku pon takot gak nak tgk nih, tapi redah jea...
ramai kot..!! agak2 kalo ko takot, ko tutup je telinga macam aku. hahahaa.
***rupe2 nye Akai nampak yg aku tutup telinga.heehee kantoi la plak..
tapi yg penting aku dapat gak tgk cite hantu melayu yg bagi aku so far PALING OK.
just cam keliru sket, ape kaitan tajuk JANGAN TEGUR ngn jalan cite tuh..
tak taw la plak if aku yg mmg x paham kan..
tapi bagi aku cam xde kene mengena...tol x schayanggg??!!!
tapi ape2 pon aku ttp bagi bintang la :D



kitaorang bergambar bagai nk gile. ye la..dah lame sgt x jumpe.
tapi mmg syok woo kuar ngn dorang nih...!!!


**taken by Akai. Thanks :)

1 comments:

Kieng Meng said...

sudi-sudilah apa kiranya ke laman blog ana di www.kiengshauqi.blogspot.com
happy blogging!!